Thursday, September 2, 2010

berbuka dalam keta...



salam.., haaa....
ni nk citer sal yg semalam plak...

dalam kol3ptg semalam.., akak aku msg cakap ptg ni buka kat luar sebab nk g kbmall... aku ingatkan nk buka kt kedai la kan.., sekali hambek ko...


bawak bekal dari umh ooo... huhuhu..., nk kejar parking pnya pasal.

dalam kol7trun dari umh sebab nak lari dari jam yang amat teruk di kb, time orang azan 2.., ada kat dpn billion xsilap aku. so buka jer dulu ngn air, smpai2 kbmall cari parking yang paling dekat ngan entry door(harus ok..), teros bukak bekal ok... orang yang lalu tepi keta, sumer pndang2 dalam keta oo... tapi...., DO WE CARE..?? lalalalaaa....


dah ciap2 buka sumer 2.., tros g surau nk smayang.., ramai giler kot... tapi aku n akak aku cpt jer dapat turn.., huhuhu... syukur... mak aku plak mmg dh bwk kaen semayang dari umh.


dh selesai sumer benda wajib.., naek2 jer kbmall nampak ogawa kt foyer... aku akak n mak apa ag.., harus mengetest u... padahal sajer2 jer pn... hahahaaa..



pas2 tros la ke agenda yang seterusnya.. cari siper aku mak n akak n baju abg ipar aku... yang budak2 xder coz dorang punya sumer dh settle ok.., jeles aku... aishh...





























otw balik plak.., arique dk bising2 nk mkn mcD... demand btol bdk 2..., huhu.. xper arique.., cik su bleh tompang sekaki... ahak3...(no pic ei.., dh penat giler time ni..)



k2.., dats all bout last nite....



daaa...






2 comments:

  1. cik su dia kot yg hasut arique gi mkn kat mc d.. heheh

    ReplyDelete
  2. eh2.., c.su ikut jer tau..
    haaa...

    ReplyDelete