Sunday, March 6, 2011

JANGAN pandang camera!!!

ihik3..., kelakar la plak sebab ni firs time aku join contest... ni pun sebab di tag oleh ct... aku dah tau dah contest ni sebenarnya, memang ada rasa nak join tapi masalahnya, virus penyakit M adalah lagi power oooo banding ngan keinginan aku nak join contest... so, tak bleh nak buat apa la kan... apa2 pun, now here i am... heheee...

k, lets talk bout d contest... tajuk contest ni adalah seperti yang tertera kat tajuk entry ni... salah satu syarat penyertaan tu...



Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.

haaa...,
*ALL THE BEST KENGKAWAN*

tarikh buka: 1/3/2011 (selase)..
sempena besday saye...ngeh3

Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)

HADIAH...???? (rahsia keyhhh!!!)
kalu nak taw gak....nantikan n3 seterusnya :)



ada faham sal syarat2 penyertaan...? kalau dah faham jom la beramai2 memeriahkan contest ni yer...

pic aku yang menjadi pilihan adalah......................................................... jeng jeng jeng.............................


hahahahaa.... ni la pic aku yang tak pandang camera yang aku rasa senonoh untuk tontonan umum... yang lain memang tak lepas tapisan finas la... bukannya apa, aku ni kalau bgambor memang tak sah kalau tak posing, kalau tak pandang camera ni... kata pun giler gambor kan...? harusss laa.... so, kalau pic yang aku tak pandang camera tu maknanya memang yang betol2 candid la... kalau dah candid paham2 je la yer... tak der ler ko nak control2 ayu bagai... tengok2.., adoiii buruknya muka aku... tapi kira penuhi syarat penyertaan la tu kan...?

hehehe.., k la... rawaida ni kalau bab2 melalut memang no 1... so, untuk contest ni kena tag sekurang2 nya 3 orang kan...? tapi kalau lebih no hal kan...? huhuhuuu.... so, yang menjadi pilihan aku adalah:

nana

maziana

kecek

amni... :)











4 comments:

  1. da, mcm best je
    kelakar pun ader. :)
    haha

    ReplyDelete
  2. best2.., klakor mender...? huhuhuuu...
    cpt2 join... lalalaa....

    ReplyDelete